Seuraa meitä facebookissa

Tapahtumat

MERVI PAKOLA MAASTAKÄSITTELY

LIVE MAASTAKÄSITTELY I ja II, 2 päivää) MUSTASAARI, Koskö/Saana Janhonen 17-18.06.2023 ja VALKEAKOSKI / Janika Tähtinen 30.6-1.7.2023

Yhteystiedot

Postia hallitukselle:
irishcob.fi@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:179920 kpl

Share |

Mervi Pakola maastakäsittely I ja II

Yhteistyössä Mervi Pakolan kanssa tarjoamme jäsenillemme Hevostaito Akatemian maastakäsittely I ja II. 

Mervi Pakola on ollut pitämässä jäsenillemme vuosia sitten myös 2 päiväisen maastakäsittely I ja II ja kurssi sai paljon kiitosta ja kehuja.

VERKKOKURSSI!
Mervi tarjoaa 30 % alennuksen I + II verkkokurssiin. Tällöin kurssit maksaa yhteensä 129,50€ (norm. 185 € )   - Alennus koodin ja ohjeet tilaamiseen saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse irishcob.fi@gmail.com tai suoraan Saana Janhoseen.
LIVE MAASTAKÄSITTELY I ja II,  2 päivää) MUSTASAARI, Koskö/Saana Janhonen 17-18.06.2023 ja VALKEAKOSKI / Janika Tähtinen 30.6-1.7.2023
Live kursseilla mennään vielä isommin teoriaan ja sitten tietysti asiat harjoitellaan Mervin kanssa konkreettisesti hevosen kanssa.
Nyt yhdistys lähtee tukemaan jäseniä ja tarjoaa tämän kaksipäiväisen livekurssin jäsenilleen erikoishintaan yhdessä Mervi Pakolan kanssa.
Hinta on hevosen kanssa ainoastaan 150€ (normaali 240€)
Kuunteluoppilaita otamme mukaan huikeaan 60 € hintaan (normaali 120€).
Nämä hinnat siis todella vain jäsenille.
Verkkokurssi +  Livekurssi hevosen kanssa on pakettihintaan 204,50 €.
Verkkokurssi + Livekurssi kuunteluoppilas hintaan 159,50 €
Molemmissa paikoissa on mahdollisuus hevosen yöpymiseen 20 € hintaan sisältää heinät sekä molemmissa paikoissa mahdollista lainata hevosta opiskeluun ilman lisäkustannuksia- hevosia löytyy erilaisia :)  rauhallisia kokeneita konkareita, varsoja ja jostain ongelmista kärsiviä hevosia, ihan minkälaisella tasolla haluaa maastakäsittelyä harjoitella.

Live kurssille ilmoittaudutaan ensisijaisesti FloMembersin kautta ja olethan tarkkana, että ilmoittaudut oikeaan paikkakuntaan, eli molempiin paikkakuntiin tehdään oma tapahtuma. Jos et löydä flossa tapahtumia tai on muita ongelmia/kysyttävää, niin ilmoittautua voi myös sähköpostitse irishcob.fi@gmail.com .
Verkkokurssista Liveen jatkavat ilmoittautuu sähköpostitse.

Varsan tunnistus / sirutus ja rekisteröinti

Tunnistus ja rekisteröinti 150,- + mahdolliset km korvaukset, sis passin, varsan DNA:n. Mahdolliset vanhempien DNA:t veloitetaan erikseen. 

Yhteydenotot yhdistyksen sähköposti irishcob.fi@gmail.com tai Saana Janhonen: siofrasic@gmail.com


Uusi yhteistyökumppani  Mervi  Pakola / Hevostaito Akatemia 


Vuosikokous

Lämpimästi toivotamme kaikki tervetulleiksi vuosikokoukseen Woodland Horse Trail -tilalle 3.9.! Vielä on mahdollista kokouksen jälkeen jäädä viettämään yhteistä kivaa tutustumisviikonloppua Woodland Horse Trail -tilalle!

Perämäentie 126, 61230 Luopa
klo 14.00

Jäsenille lähetetty kutsu sähköpostiin. Huom. uudet sääntömuutokset!

Ystävällisin terveisin: The Irish Cob Society Finland ryUusi yhteistyökumppani:

Auta Hevosta-tiimi.
"Mitä hevonen toivoisi?
Onko hevosesi elämä mielenkiintoista, turvallista ja terveellistä?
On olemassa paljon pieniä, helppoja tai edullisia ratkaisuja, joilla voit tarjota hevoselle jotain sen suuresti kaipaamaa. Se voi olla mutusteltavaa, tutkimusretkiä tai ystävyyttä.
Joskus on mietittävä asioita paljon laajemmin ja tehtävä isompia elämänmuutoksia. Eettisiä valintoja on hyvä miettiä perusteellisesti, jotta sinä ja hevosesi voisitte paremmin.
Kuka meistä voisi auttaa Sinua auttamaan hevostasi?" Meidän tiimin esittelyt löytyy täältä: https://autahevosta.fi/yhteistyossa
Scoot bootseista -5% 3kk ajaksi (1.6).

Kontakti hevoseen - parempaa vuorovaikutusta, Contact Horses 30.4.2022 kello 12-18 SIIRTYY ! KESÄLLE

Yhdistyksemme järjestää kontakti hevoseen kurssipäivän Luvialla, jonka meille pitää Rita Peltola Contact Horses.
Tutustumme hevosiin yksilöinä ja hevosten kanssa osallistuvien kera aloitamme kontaktiharjoittelun maasta käsin tehtävillä harjoitteilla. Kaiken-ikäisille ja tasoisille hevosharrastajille, mielenkiintoista myös kuunteluoppilaille!! Kontaktityöskentelyn alkuvaiheissa suurimmat muutokset tapahtuvat korvien välissä.

Kurssi pidetään maneesissa, tietysti siirrymme ulos, jos kentän pohja sen sallii ja meille osuu kaunis kevät päivä.
Kurssille otamme mukaan 7 osallistujaa hevosen kanssa, jokainen harjoittelee n. 45 min verran paitsi demo hevonen, joka on n. tunnin pituinen. Näin jää päivän loppuun aikaa kurssin purkuun ja keskusteluun. Kuunteluoppilaat enemmän kuin tervetulleita päivään mukaan.

Osallistumismaksu hevosen kanssa on jäseneltä 60 € ja ei jäseneltä 100 €.
Hevospaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja jäsenet ovat etusijalla osallistumaan hevosen kanssa.
Kuunteluoppillan osallistumismaksu on 15 € jäseneltä ja ei jäsenhinta on 30 €.
Jäsenet ilmoittautuvat FloMembersin kautta, olkaa tarkkoja ,että ilmoittaudutte oikeassa kohdassa joko hevosen kanssa tai kuunteluoppilaana. Ei jäsenet ottavat yhteyttä Saana Janhoseen Yv, sähköposti irishcob.fi@gmail.com tai 0400846610
Kurssi tulee olemaan intensiivinen ja välissä emme pidä pidempää taukoa, mutta Ratsastus Granifiqin seura Power Riders pitää pienen kanttiinin kahvipaussille.

Hevosille mahdollista varata talli- tai tarhapaikka kurssin ajaksi.
Varaa pian paikkasi!


LAPSET JA NUORET 

Irlannincob Kepparit kerho -toimintamme on keskittynyt hyvin pitkälle aikuisiin jäseniin jo ihan aiheiden perusteella ja olemme työstäneet asiaa miten saada järjestettyä toimintaa lapsille, kun välimatkat on pitkät.

Nyt perustamme halukkaille Keppari kerhon.

KAIKKI LAPSET JA NUORET, ikään, tasoon tai mihinkään muuhunkaan katsomatta ovat tervetulleita liittymään kerhoon, riittää, että on yhdistyksen jäsen tai perhejäsen.

Kerholaisen kontaktihenkilö on jokin läheinen aikuinen tai ainakin aikuisuudeen kynnyksellä oleva, koska yhteyskanavana toimii sähköposti ja/tai facebook. Eli kerholaiset tulevat saamaan materiaalia / tehtäviä sähköpostiin, luonnollisesti se alkaa keppihevosen valmistamisella. Siellä voi olla edessä maastoratsastus lenkkiä ja mätsäreitä, mitä ikinä keksimmekään. Kannustamme ja opetamme lapsia näin käyttämään omaa mielikuvitusta, tekemään itse sekä lisäämään liikuntaa. Siellä voi olla myös tehtävä "haasta perheesi tähän mukaan", jolloin saadaan ehkä muutkin perheessä esteradalle.

Esittelyjä ja joitain tehtäviä voi vaikka videoida ja niitä saa halutessaan jakaa Facebookin suljetussa ryhmässä. VIDEOIDEN JA KUVIEN JULKAISUUN TARVTAAN AINA lapsen huoltajan suostumus. Nyt vain yhdistyksen sähköpostiin irishcob.fi@gmail.com tai Saanalle suoraan 0400846610 kerhoilmoittautumisia, niin päästään keppihevostelemaan.